Rólunk Jegyárak

A 2019/2020-as Magyar Kupa és ERSTE Liga szezon hazai mérkőzéseinek jegy- és bérletárai:

JEGYEK
felnőtt: 1 000 HUF
diák/nyugdíjas: 500 HUF

BÉRLETEK
Felnőtt: 18 000 HUF
Diák/nyugdíjas/hallgatói: 9 000 HUF
Életmód Klub tagsággal: 6 500 HUF
DHK utánpótlás: 3 000 HUF
Támogatói: 100 000 HUF

Az árak a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák. A helyszínen kizárólag készpénzben és forintban lehet fizetni.

Jegyeket a DEAC hazai mérkőzéseire az alábbi honlapon tudnak vásárolni.

A klub által kibocsátott DEAC-UniPass elnevezésű bérletek a szezon minden hazai meccsére érvényesek, beleértve az Erste Liga alap- és középszakaszát, valamint rájátszását, illetve a Magyar Kupa mérkőzéseket is. Ez minimum 25 derbit jelent. A bérleteket a Debreceni Jégcsarnokban található sportboltban (4031 Debrecen, Derék u. 33.), illetve a DEAC Dóczy utcai irodájában (4032 Debrecen, Dóczy József u. 9.) is beszerezhetik.

A szokásos felnőtt- és diákbérletek mellett lehetőség van további kedvezményes, egész éves kártyák beszerzésére. Kedvezményes áron juthatnak bérlethez például az egyetem hallgatói (ehhez az egyetemi kártya felmutatása is szükséges). Jelentős kedvezményt kapnak továbbá azok az egyetemi dolgozók, oktatók, akik tagjai az Életmód Klubnak is. Külön bérletük lesz a DHK utánpótlás játékosainak, akik az egész évre szóló kártyával mindössze nagyjából 120 Ft/meccs áron szurkolhatnak példaképeiknek. Ezeken felül lehetőség van úgynevezett támogatói bérlet megváltására is.

Fontos információ, hogy a bérlet egyben egy UNIPASS kártya, ami kedvezményekre jogosít és fizetési funkcióra is használható, például egyetemi büfékben, éttermekben, a HALL-ban, a Nagyerdei Víztoronyban, az UNIFIT-ben, vagy épp a Campus Fesztiválon.

A DEAC jégkorongcsapatának egyes mérkőzéseire érvényes belépőjegyeket a meccsek napján, az adott találkozó kezdete előtt 50 perccel lehet majd megváltani a Debreceni Jégcsarnok jegypénztárában. Az alap- és középszakasz hazai találkozóira és Magyar Kupa meccsekre a felnőttek 1000-, míg a diákok és nyugdíjasok 500- forintért válthatnak belépőt. Az esetleges playoff-meccsekre egyedi jegyárakat állapít meg a klub a későbbiekben. Négy éves kor alatt a belépés díjtalan.

A sportesemény résztvevője a belépésre szolgáló igazolás átvételével elfogadja, hogy a szervező által a hivatalos honlapján (www.deacjegkorong.hu), valamint a sportlétesítmény pénztárainál és beléptető pontjainál kifüggesztett pályarendszabályokat és az adatvédelmi tájékoztatót betartja, illetve elfogadja. Tudomásul veszi, hogy a sportrendezvény ideje alatt róla kép- és hangfelvétel készíthető. A sportszervezet a sportrendezvényen részt vevő, érvényes belépőjeggyel rendelkező nézők részére felelősségbiztosítást kötött. A belépő egyszeri belépésre jogosít.

A DEAC hazai jégkorong mérkőzéseinek helyszíne: Debreceni Jégcsarnok
(4031 Debrecen, Derék u. 33.)